Gulyáskrém

Gulyáskrém

Leírás

A gulyáskrém paprikából, paradicsomból, vöröshagymából készül különféle fűszerekkel. Általában tartalmaz köménymagot, babérlevelet és borsot is. A boltokban csemege és csípős változata is kapható, de házilag is előállíthatjuk. Elsősorban gulyáshoz ajánlott, de más levesekhez, pörköltekhez, húsételekhez is felhasználható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!