Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás tészta reszelt sajttal Hobbycheftől

Gombás tészta reszelt sajttal Hobbycheftől
Gombás tészta reszelt sajttal Hobbycheftől
21 perc / előkészület: 1 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem az olaszos tésztákat. Ennek az ételnek a királynője a saját termesztésű Rare Ubatuba Cambuci Pepper, mely az egyik legerősebb chili.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni. A hagymákat aprítjuk, a paprikát, paradicsomot és a gombát daraboljuk.
  2. Közben egy serpenyőben elkészítjük a vörösboros gombapaprikást. Egy serpenyőben megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a gombát, fűszerezzük, s fedő alatt pároljuk.
  3. Lereszeljük a sajtot.
  4. Amikor kész a paprikás, hozzákeverjük a tésztát. Tálaláskor egy tányérra tesszük, rászórjuk a fokhagyma- petrezselyem fűszerkeveréket, az összevágott petrezselymet, bazsalikomot, a capri bogyókat, a szeletelt olívabogyókat, s meglocsoljuk a chili szósszal, s bőségesen megszórjuk oreganóval és reszelt sajttal.
  5. Teszünk rá chilit és egy bazsalikom levelet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 080
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás fusilli chilivel, csípős-gombás fusilli, gombás-olívás tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1582
fusilli tészta 30 dkg
csiperkegomba 2 nagy db
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
hegyes erős paprika 1 db
paradicsom 1 db
olívaolaj 1 ek
fűszersó 1 kávéskanál
fekete bors 1 késhegynyi
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
oregánó 1 kk
zöld olajbogyó 6 db
vörösbor 1 dl
petrezselyem 1 teáskanál
kapribogyó 1 teáskanál
chili 1 db
chiliszósz 1 teáskanál
füstölt sajt 5 dkg
petrezselyem 2 szál
bazsalikom 6 levél