Fűszersó

A fűszersók szórható változatai a konyhasó, valamint szárított fűszernövények elegyének. A fűszersók megkönnyítik a főzést, mert ahelyett, hogy külön sót és fűszereket használnánk, ezek keverékével ízesíthetjük ételeinket. A leggyakrabban használt fűszersók pl. a fokhagyma-, hagyma-, a különböző grillfűszersók, valamint az univerzális keverék fűszersó.
Bármikor.
Száraz helyen, eredeti szórófejes csomagolásban.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0.2 g
Nátrium
38758 mg
Kalcium
24 mg
Magnézium
1 mg
Vas
0.33 mg
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
24 mg
Vas
0.33 mg
Magnézium
1 mg
Nátrium
38758 mg
Cink
0.1 mg
Réz
0.03 mg
Mangán
0.1 mg
Szelén
0.1 µg
szénhidrát
víz
0.2 g
vitaminok
Újabb ijesztő hír érkezett az élelmiszer-biztonság világából: a Rizikometer oldala ezúttal egy a taurinról szóló kutatás aggasztó felfedezését osztotta meg olvasóival.
NosaltyMai menünk kívánatos, kicsit hamiskás, hisz főzőtökből készül a húslevesünk, de eperlevélből gazdagon tettünk bele. A csirkenuggets gyors és kiadós, a gofri alapreceptet pedig mindenkinek meg kell ismernie, hogy kedvére alakíthassa.
NosaltyA Nutellát szinte kivétel nélkül mindenki ismeri és szereti. Eddig pedig sosem volt példa arra, hogy a Ferrero új ízzel érkezzen, azonban nagyon úgy néz ki, hogy ez eddig tartott!
NosaltyEzekkel az élelmiszerekkel csínján kell bánni, mert könnyedén okozhatnak károkat az egyik legfontosabb szervünkben, a májunkban.
A gyógyteák rendszeres fogyasztása egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen rengeteg egészségügyi előnnyel jár, és sok esetben még gyógyszeres kezelésre sincs szükség. Most egy olyan teát mutatunk nektek, melyet itthon is beszerezhettek, és nagyon jó tesz a vércukorszintnek.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
A zöldborsófőzelék nagyon sokunk kedvece. Én így készítem, mi így nagyon szeretjük. Rendkívül gyorsan elkészül, és a finomsága mellett ez az előnye nem törpülhet el :-)) Szerintem ...