Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás nyári saláta pirított csicseriborsóval

Gombás nyári saláta pirított csicseriborsóval
Gombás nyári saláta pirított csicseriborsóval
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Laktató, de könnyű. Kedvenc salátám.

hozzávalók / 3 adag

Gomba

Csicseriborsó

Saláta

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megpirítjuk, amíg a leve el nem tűnik. Én szeretem alaposan megpirítani. (Ha nem túl nagyok a gombáink, nem érdemes felaprítani, egészben mutatósabb.)
  2. Az átmosott borsókat összekeverjük a fűszerrel és az olajjal. Légkeveréses sütőben 180 fokon 30-40 percig sütjük.
  3. A zöldségeket elhelyezzük egy salátástálban.
  4. Az öntet hozzávalóit alaposan összekeverjük, ráöntjük a salátára, és már készen is vagyunk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 247
elküldve: 4
receptkönyvben: 66
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Spice Girl

Mióta szakács: 2018.07.26.
2 recept

receptjellemzők

konyha: görög
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas

egyéb elnevezések

gombasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

651
csiperkegomba 30 dkg
kókuszolaj 1 ek
csicseriborsó konzerv 400 g
olívaolaj 3 ek
görög fűszerkeverék 0 ízlés szerint
salátakeverék 100 g
koktélparadicsom 4 db
feta sajt 20 g
olajbogyó 10 db
retek 4 kis db
méz 1 ek
olívaolaj 1 dl
balzsamecet 1 dl
bazsalikom 3 csipet
fokhagymapor 1 kk