Görög fűszerkeverék

Görög fűszerkeverék

Leírás

A köznyelvben megegyezik a gyros fűszerkeverékkel, mivel nálunk ez a legismertebb görög étel. Sokféle változata létezik, de szinte mindig tartalmaz fokhagymát, oregánót, (görög)bazsalikomot, borsot. Lehet még benne kakukkfű, zsálya, vöröshagyma és paprika is. A bolti változatokban só, cukor és ízfokozó is előfordul, érdemes hát otthon összeállítani a szárított alapanyagokból, és jól záródó fűszertartóba tölteni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Görög fűszerkeverék

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

görög fűszerkeverék?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Tele van a szervezetünk is műanyaggal, ezeket a bajokat hozhatja...

Ma már szinte mindenben találnak műanyagot a kutatók, az élelmiszerektől kezdve a földben, az állatok szervezetében és természetesen az emberben is egyre több mikroműanyag található. Arról, mennyire veszélyesek ezek az apró, sokszor szabad szemmel nem is látható darabok, részletesen és közérthetően beszélt Jurecska Laura, környezetkémikus.

Nosalty

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.