Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)

leírás

Fehér, sós, lágy, juhtejből készült sajt. Fehérjében és kalciumban gazdag, zsírtartalma 40-50 % közötti. Az elnevezése (féta = szelet) a sajt kiszerelésére utal.
Salátákra, grillezett zöldségekre morzsolva fogyasztjuk.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Gyári csomagolásban, hűtőben. Felbontás után légmentesen lezárva.

Feta sajt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        kaddi
        kaddi Mon, 2011-03-28 16:32

        tarolashoz jobb a sos viz, mert igy nem szarad ki es tovabb eltarthato