Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombapörkölt ahogy SüniSüti készíti

Gombapörkölt ahogy SüniSüti készíti
Gombapörkölt ahogy SüniSüti készíti
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ajándékba kapott nagy mennyiségű maradék laskából és barna csiperkéből készült az alábbi finomság.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Köretnek rizst főzünk ki hozzá, amit előtte kevés olajon lepirítunk, majd sós, borsos, vegetás vízzel felöntjük. Itt fontos, hogy a víz dupla annyi legyen, mint a rizs, és alkalmanként kavarjuk meg, ne hagyjuk teljesen magára. Fejenként egy marék rizs elegendő.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, és felszeleteljük.
  2. Olajat hevítünk egy serpenyőben, és a felkockázott vöröshagymát, majd az összetört fokhagymát üvegesre pirítjuk, utána megfuttatjuk rajta a pirospaprikát, ezután jöhet bele a felaprított tv paprika.
  3. Mikor már kezd összeesni, jöhet bele a felkockázott paradicsom és a paradicsomlé is.
  4. Ekkor adjuk hozzá a gombákat, kakukkfüvet meg a piros aranyat, mindezt addig főzzük, míg a gombák szépen meg nem puhulnak.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 732
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SüniSüti

Mióta szakács: 2014.04.25.
80 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csiperkegombás-laskagombás pörkölt, csípős gombapörkölt, zöldségpörkölt kétféle gombából

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

188
csiperkegomba 10 dkg
laskagomba 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
tv paprika 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
paradicsomlé 1 dl
csípős paprikakrém 1 ek
olívaolaj 3 ek
vöröshagyma 1 közepes db