Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös gombapaprikás Elia konyhájából

Tejfölös gombapaprikás Elia konyhájából
Tejfölös gombapaprikás Elia konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis kísérletezés eredménye, mi imádjuk otthon!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megpirítjuk a vöröshagymát, majd utána hozzáadjuk a fűszerpaprikát.
  2. Hozzákeverjük a kockázott paradicsomot, felszeletelt gombát, megpirítjuk egy kicsit, majd fedő alatt pároljuk pár percig.
  3. A tejfölt összekeverjük a liszttel, majd hozzáadjuk a gombához.
  4. Végül hozzáadjuk a vizet és a fűszereket. Főtt tésztával tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 3 432
elküldve: 0
receptkönyvben: 85
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Elia

Mióta szakács: 2020.04.09.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
receptverseny: #HÁZIMENZA receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pörkölt
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombapaprikás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

918
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fűszerpaprika 1 ek
gomba 400 g
paradicsom 1 közepes db
tejföl 300 g
víz 2 dl
finomliszt 2 ek
0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 csipet
bors 0 ízlés szerint
fusilli tészta 250 g