Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes babsaláta gazdagon

Gluténmentes babsaláta gazdagon
Gluténmentes babsaláta gazdagon
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsmentes tisztító hetet tartottam, illetve a gluténra mindig próbálok odafigyelni, hogy ne vigyem túlzásba. Barátnőm nem szereti sem az olívabogyót, sem a gombát; viszont nekem fontos a magas fehérjebevitel, mivel rendszeresen sportolok. Így született meg vasárnapi ebédre ez a kiadós, laktató, mégis tápanyagban gazdag finomság.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lila hagymát és a retket apróra vágjuk. A bébispenótot megsózzuk, majd leforrázzuk, utána szintén felaprítjuk. Erre jöhetnek a fűszerek: só, cukor, bors, majoranna, bazsalikom, fokhagyma-granulátum (e helyett lehet természetes fokhagymát is használni), majd az egészet felöntjük olívaolajjal.
  2. A kétféle babot kivesszük a konzervből és lemossuk. (Ha nem konzerv verziót használunk, akkor előtte áztassuk be őket.)
  3. Az alapba belekeverjük a babot, a natúr joghurtot, majd a felkockázott fetát.
  4. Egy napot hagyjuk hűtőben összeérni.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 605
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Damien

Mióta szakács: 2018.10.02.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

fehérjedús babsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

458
fehérbab 240 g
vörösbab 240 g
joghurt 330 g
lila hagyma 2 közepes db
spenót 240 g
retek 4 db
feta sajt 20 dkg
olívaolaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 2 csipet
fokhagymapor 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint