Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Garnélás pizza

Garnélás pizza
Garnélás pizza
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egészséges, vékony tésztájú, nem nagy adag. Leírtam, hogy mindig meglegyen!

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A feltéthez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, majd fél órára kelesztő edényben melegre helyezzük.
  2. A fokhagymát, a tejszínt, a paradicsomkonzervet, a vajat összefőzzük.
  3. A tésztából, ha már megkelt, 2 nagy vékony tésztalapot nyújtunk. Megkenjük  a paradicsomszósszal, és megpakoljuk a sok finomsággal.
  4. 10-15 percig sütjük 230 fokon, hőlégkeveréssel.
  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 500
elküldve: 1
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Süveges Nóra

Mióta szakács: 2010.04.21.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: pizza
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rákos pizza, garnéla rákos pizza

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

606
tönkölybúza liszt 30 dkg
víz 1.5 dl
olívaolaj 2 ek
instant élesztő 1 kávéskanál
cukor 0.5 teáskanál
2 csipet
oregánó 0 ízlés szerint
konzerv paradicsom 400 g
főzőtejszín 1 dl
fokhagyma 2 gerezd
vaj 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
garnéla 20 dkg
gomba 10 dkg
mozzarella 5 dkg
parmezán sajt 5 dkg
szárított paradicsom 5 db
fekete olajbogyó 15 db