Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Filo tésztában sütött bazsalikomos tofu

Filo tésztában sütött bazsalikomos tofu
Filo tésztában sütött bazsalikomos tofu
32 perc / előkészület: 30 perc sütés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Láttam valahol, hogy rákot sütöttek cérnametéltnek felvágott rétestésztába tekerve, és nagyon megtetszett az ötlet. Nekik mondjuk könnyebb volt, mert volt bolti, felcsíkozott filo tésztájuk, nekem pedig azt is el kellett készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Filo tészta

Tofu

Mártogatós

Szólj hozzá!

elkészítés

Filo tészta

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a végén hozzáadva az olajat. Hűtőben pihentetjük 2 órát.
  2. A pihentetett tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, kihúzzuk egy nedves konyharuha segítségével. (Tésztagéppel készítettem, majd avval is vágtam fel.)

Tofu

  1. A tofut ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk, a vékony tésztaszálakat rácsavarjuk.
  2. Forró olajban 2 perc alatt aranybarnára sütjük, konyhai törlőn leitatjuk.

Mártogatós

  1. A hozzávalókat összekeverjük, kis tálban kínáljuk a tofu mellé.
  2. Díszíthetjük szeletelt újhagymával.
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 830
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
konyha: távol-keleti
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tésztában sütött bazsalikomos tofu, tésztában sütött tofu, tofu tésztában sütve mártogatóssal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

375
rétesliszt 10 dkg
víz 0.6 dl
1 csipet
repceolaj 1 teáskanál
tofu 20 dkg
napraforgó olaj 1 dl
chiliszósz 2 ek
worcestershire-szósz 1 ek
szójaszósz 1 ek
ketchup 2 ek
balzsamecet 1 teáskanál