Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Currys burgonyakrémleves kolbászropogóssal

Currys burgonyakrémleves kolbászropogóssal
Currys burgonyakrémleves kolbászropogóssal
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elhatároztam, hogy minden másnap levest fogok készíteni esténként, saját recept alapján. Az első a burgonyakrémleves lett, ami húsz perc alatt el is készült. Aszalt paradicsomos ciabattával tálalva mennyei étek.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak, akik zsír és liszt nélkül szeretnének tartalmas, de nem megterhelő ételt az asztalra varázsolni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük főni az apróra feldarabolt krumplikat egy babérlevéllel, hagyma és fokhagyma társaságában. Szemes borsot teszünk a fazékba, megsózzuk, és egy ételízesítő-kocka is landol mellettük.
  2. Amikor puhára főttek az alapanyagok, botmixerrel pépesítjük őket. (A babérlevelet ki kell venni.) A készülő ételt felöntjük kis vízzel és tejszínnel, majd megbolondítjuk egy csipetnyi curryvel.
  3. Közben pár karika kolbászt megsütünk, hogy levesbetétül szolgáljanak, és kiszaladunk a kertbe egy kis házi nevelésű snidlingért.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 507
elküldve: 2
receptkönyvben: 132
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

GyGitta

Mióta szakács: 2015.11.19.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krumplikrémleves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

275
burgonya 3 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
babérlevél 1 db
curry por 0 ízlés szerint
főzőtejszín 150 ml
kolbász 2 dkg
snidling 6 szál
víz 6 dl