r
Nosalty Logó

Csirkecombok gombás-póréhagymás raguban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csirkecombok gombás-póréhagymás raguban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 532 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2127 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    39.2 g

Zsír

  • Összesen
    33.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1119.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    503 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    357 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    457 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1008 micro
Összesen 532 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    156.7 g

Zsír

  • Összesen
    133.7 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    766 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4476.3 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    511 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    260 mg
  • Foszfor
    2012 mg
  • Nátrium
    1451 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.6 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1428 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    532 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    104 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    247 micro
  • Kolin:
    531 mg
  • Retinol - A vitamin:
    380 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1826 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4032 micro
Összesen 2127 kcal
  • 9% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 84 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat lebőrözzük, megmossuk, a szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy kis olajban üvegesre sütjük, majd beletesszük a karikákra vágott pórét, amit szintén üvegesre pirítunk. Felengedjük a húslével, felforraljuk, beletesszük a combokat, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  2. 45 perc főzés után beleszórjuk a szeletekre vágott gombát, és további 15 percig (ha túl sok levet engedne, fedő nélkül) főzzük.
  3. Ha húspuha, behabarjuk a liszttel elkevert tejszínnel.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2028
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez nem egy bonyolult recept. A rohanó hétköznapokon is bátran készíthetjük éhes családunknak. Tálalhatjuk galuskával vagy párolt rizzsel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek