Csontlé

Leírás

A csontlé különböző csontokból általában zöldségekkel és fűszerekkel főzött alaplé. Színe és megnevezése elkészítésétől függően lehet fehér vagy barna. Fehér, ha a hozzávalók rögtön a főzővízbe kerülnek, barna, ha főzés előtt megpirítják őket. A csontlé fontos alapanyaga a különféle krémleveseknek, főzelékeknek, raguknak, húsételeknek, főzhetjük benne a rizst, krumplit. Érdemes jó nagy adagot megfőzni belőle, és kisebb edényekben a fagyasztóban tárolni, így bármikor kéznél lehet a kívánt mennyiség a készülő ételhez.

Csontlé
7
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Csontlé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm csontlé?

Top ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

szénhidrát

vitaminok

45 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...