r
Nosalty Logó

Tejszínes-boros sertéscomb

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Tejszínes-boros sertéscomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 670 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2673 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 230 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.7 g

Zsír

  • Összesen
    53.8 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1027.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    241 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    426 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    189.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    380 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    374 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 670 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    135 g

Zsír

  • Összesen
    215.2 g
  • Telített zsírsav
    118 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    879 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4108.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    965 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    172 mg
  • Foszfor
    1704 mg
  • Nátrium
    1125 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    757.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1520 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    436 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1496 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    294 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 2673 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    352.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 230 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sertéscombszeleteket kiklopfoljuk, széleit bevagdossuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk, majd a hússzeletek mindkét oldalát 1-2 percig sütjük, majd félretesszük.
  2. Egy vöröshagymát apró darabokra vágunk, és az előbb használt serpenyőben megpároljuk. Hozzáadjuk a mustárt, a fűszerpaprikát, és elkeverjük.
  3. Felöntjük 1 dl száraz fehérborral, visszatesszük a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt 25 percig főzzük.
  4. A hússzeleteket áttesszük egy tepsibe, a liszt és a tejszín csomómentes keverékét a hús levéhez adjuk, kevergetve egyszer felforraljuk. Az így elkészített mártást a húsra öntjük, megszórjuk a reszelt sajttal, és jó forróra előmelegített sütőben (kb. 6-8 perc alatt) megpirítjuk.
  5. Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 645
  • Tegnapi nézettség: 14
  • 7 napos nézettség: 174
  • Össznézettség: 53284
  • Feltöltés dátuma: 2017. december 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szuperszaftos vacsoraötlet, ami akár az ünnepi asztalon is megállja a helyét! :) Omlós, puha sertéscombszeletek, sok-sok sajttal és tejszínes-boros mártással.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek