Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkeaprólék húsleves Tésztásfül konyhájából

Csirkeaprólék húsleves Tésztásfül konyhájából
Csirkeaprólék húsleves Tésztásfül konyhájából
85 perc / előkészület: 25 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi levesünk a húsleves: csirke, marhahús, csontleves. Szereti mindenki a családban.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A fűszerek mellé, amit a levesbe tettünk, mellékelünk erős paprikát ízlés szerint. (A kicsi gyerekek miatt nem főzzük bele!)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkehúst az olajon megpirítjuk, majd mehet rá a tisztított, apróra vágott hagyma, fokhagyma, zöldségek. Megdinszteljük. Felöntjük kb. 1,5 liter vízzel, fűszerezzük, és puhára főzzük.
  2. Tálaláskor kifőzött cérnametéltet kívánságra mellékelünk. (Nem mindenki kéri a levesébe.)
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 748
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Tésztásfül

Mióta szakács: 2013.10.24.
111 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Csirkeleves, húsleves csirkeaprólékból, húsleves csirkéből

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Ellák
Tésztásfül / Ellák Thu, 2014-04-24 22:19

Kedves Csilla2111

Váljon egészségetekre , örömömre szolgált, hogy gyarapíthattam a recepttudásod! Köszönöm az elismerő szavaid.

483
csirke felsőcomb 4 db
csirkemáj 10 dkg
csirkenyak 3 db
csirkezúza 10 dkg
csirkeláb 2 dkg
csirkeszív 3 db
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 2 közepes db
karfiol 15 dkg
karalábé 5 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl
1 kávéskanál
körömvirág 1 g
víz 1.5 l