Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A vasárnapi húsleves kedvelt hozzávalója, hiszen a belőle kifőtt kocsonyásító anyag sűrűvé, tartalmassá teszi a levest. Sokan a kocsonyába is belefőzik előbbi tulajdonsága miatt, a bátrabbak pörköltet is készíthetnek belőle. Pucolását megkönnyíthetjük, ha előtte néhány másodpercre forró vízbe mártjuk a lábakat.
A csirkeláb a kínai konyhában is népszerű eledel.

mikor vegyem

Bármikor. A fiatal csirke lába ízletesebb.

hogyan tároljam

Kizárólag hűtőben.

Csirkeláb alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!