Csirkenyak

Csirkenyak

Leírás

A nyak a csirkének egyik legkevésbé nemes része, ám aki szereti leszopogatni - harapdálni a kevés, de finom húst a csirke nyakáról, az kitűnő nyaklevest vagy pörköltet főzhet belőle. A rejtőző szalmonella miatt megfőzve, finom eledel a kutyák számára. Csirkepörköltbe is bele kell dobni, ha már kezünk ügyében van, csak javítani fog a finom ételen.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb időre ményhűtőben.

21 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

A friss zöldfűszerekkel való főzés 4 szabálya

Fűszerek nélkül elég unalmas lenne a főzés, ezt szerintem senki nem tagadja. A szárított ízesítők mellett pedig a friss növények az igazi nagyágyúk a konyhában. Ugyan tárolásuk kissé macerás, de minden törődést meghálálnak fantasztikus aromájukkal, ha megfelelően bánunk velük.

Lakos Benedek

További cikkek