Csirkenyak

Csirkenyak

Leírás

A nyak a csirkének egyik legkevésbé nemes része, ám aki szereti leszopogatni - harapdálni a kevés, de finom húst a csirke nyakáról, az kitűnő nyaklevest vagy pörköltet főzhet belőle. A rejtőző szalmonella miatt megfőzve, finom eledel a kutyák számára. Csirkepörköltbe is bele kell dobni, ha már kezünk ügyében van, csak javítani fog a finom ételen.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb időre ményhűtőben.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!