Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A nyak a csirkének egyik legkevésbé nemes része, ám aki szereti leszopogatni - harapdálni a kevés, de finom húst a csirke nyakáról, az kitűnő nyaklevest vagy pörköltet főzhet belőle. A rejtőző szalmonella miatt megfőzve, finom eledel a kutyák számára. Csirkepörköltbe is bele kell dobni, ha már kezünk ügyében van, csak javítani fog a finom ételen.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb időre ményhűtőben.

Csirkenyak alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!