Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsóleves

Borsóleves
Borsóleves
80 perc / előkészület: 10 perc főzés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egész évben egy kis egészség!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajon megpirítjuk a sózott csirkecombokat, majd kivesszük, és ugyanebben a zsiradékban megdinszteljük az apróra vágott hagymát, és rápirítjuk a pirospaprikát.
  2. Felöntjük vízzel, és belerakjuk a zöldborsó kivételével a felkarikázott zöldségeinket. Fűszerezzük, és visszatesszük a a combokat. Amikor az egész majdhogynem megpuhult, akkor jöhet a borsó is. Már csak 15 percre van szükség, és kész is!
  3. Főtt, reszelt tésztával vagy galuskával tálaljuk! Jó étvágyat!
  • költség: 1800 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 285
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
103 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 8 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldborsóleves, zöldségleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

249
cukorborsó 70 dkg
csirkecomb 4 db
vöröshagyma 1 db
sárgarépa 3 db
fehérrépa 1 közepes db
karalábé 1 db
petrezselyem 1 csokor
vaj 5 dkg
fűszerpaprika 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
lestyán 2 teáskanál
víz 2.5 l