Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós raguleves

Zöldborsós raguleves
Zöldborsós raguleves
85 perc / előkészület: 15 perc főzés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a borsólevest, de most egy kicsit tartalmasabbra vágytam. Férjem szerint meg csak az étel, amiben hús van, így került egy kis hús is a levesbe.

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A rántáshoz

A tálaláshoz

ajánlat

Aki szereti, gombát is főzhet bele.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felkockázzuk a húst.
  2. Kis olajon megpároljuk a húst, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy éppen ellepje.
  3. Tetszés szerint fűszerezzük (só, bors, babérlevél, tárkony).
  4. Fedő alatt fél óráig főzzük, majd hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, és felöntjük vízzel.
  5. Tetszés szerint főzhető bele galuska vagy tészta.
  6. Ha megfőtt, az olajból, lisztből rántást készítünk, és a levesbe keverjük. Még 3 percig főzzük.
  7. Tejföllel tálaljuk.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 16 011
elküldve: 2
receptkönyvben: 112
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Chiaba

Mióta szakács: 2011.10.26.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: közepes
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

zöldséges raguleves sertéshúsból, sertésragu-leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

420
sertéslapocka 30 dkg
sárgarépa 2 db
fehérrépa 3 közepes db
burgonya 2 db
zöldborsó 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 1 db
tárkony 0 ízlés szerint
víz 1.2 l
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 3 evőkanál
víz 2 dl
tejföl 4 ek