Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-avokádós-kecskesajtos saláta

Almás-avokádós-kecskesajtos saláta
Almás-avokádós-kecskesajtos saláta
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon ízletes és nagyon különleges saláta az ősz ízeivel!

hozzávalók / 4 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátához az avokádót és az almát felkockázzuk, a kelkáposztát megtisztítjuk, kivágjuk a középső kemény részt, majd szeletekre vágjuk és megsózzuk.
  2. 
Az édeskömény szárát és alját levágjuk, majd félbevágjuk. A közepét eltávolítjuk, majd vékony cikkekre szeljük.

  3. A kecskesajtot vékony szeletekre vágjuk, vagy morzsoljuk.

  4. A magkeveréket száraz serpenyőben néhány perc alatt megpirítjuk.
  5. 

Az összes hozzávalót egy tálba tesszük, és összerázzuk.


  6. Az öntethez az összes hozzávalót egy tálba öntjük, jól elkeverjük, majd meglocsoljuk a salátát.



statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 232
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

édesköménysaláta, avokádósaláta, almasaláta, vegyes saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

541
avokádó 1 db
kelkáposzta 1 db
édeskömény 1 db
alma 1 db
kecskesajt 200 g
aszalt szilva 200 g
goji bogyó 50 g
0 ízlés szerint
citromhéj 1 citromból nyert
citromlé 1 citromból nyert
juharszirup 1 ek
mustár 1 ek
olívaolaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint