Habfixáló

Habfixáló

Leírás

Összetevői: cukor, módosított keményítő, trikalcium-foszfát. A tricalcium foszfát (más néven csonthamu) E341-es jelöléssel szerepel az élelmiszereken. A foszforsav kálciummal alkotott vegyülete, a természetpen az apatit nevű ásvány alkotóeleme. Térfogatnövelő , csomósodásgátló és állományjavító hatása van. Sütőpor mellé adagolva megnöveli a Co2 felszabadulást, így a péksütemények térfogatát. Segítségével a tejszínhab keményebb habbá verhető fel és az állagát tovább megőrzi, nem esik össze olyan hamar. Ha a tortalapot töltés előtt habfixálóval megszórjuk, nem ázik át olyan gyorsan a krémektől. Zacskós kiszerelésben, por formában kapható.

Mikor vegyem

bármikor

hogyan tároljam

száraz,hűvös helyen.

100g Habfixáló

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

93 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

habfixáló?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

57 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!