Habfixáló

Összetevői: cukor, módosított keményítő, trikalcium-foszfát. A tricalcium foszfát (más néven csonthamu) E341-es jelöléssel szerepel az élelmiszereken. A foszforsav kálciummal alkotott vegyülete, a természetpen az apatit nevű ásvány alkotóeleme. Térfogatnövelő , csomósodásgátló és állományjavító hatása van. Sütőpor mellé adagolva megnöveli a Co2 felszabadulást, így a péksütemények térfogatát. Segítségével a tejszínhab keményebb habbá verhető fel és az állagát tovább megőrzi, nem esik össze olyan hamar. Ha a tortalapot töltés előtt habfixálóval megszórjuk, nem ázik át olyan gyorsan a krémektől. Zacskós kiszerelésben, por formában kapható.
bármikor
száraz,hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
93 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
cukor
57 g
vitaminok
Főzzünk egy adag tésztát, majd süssük meg, hogy a finom még finomabb legyen! Paradicsomos, lencsés, thai, kínai, zöldséges, tonhalas és sajtos is van itt, de persze a lasagne sem maradt le.
NosaltyExtra puha, szupergyors brownie-receptek következnek. Ajjaj, pont most diétázol? Esetleg csak tej- és tojásmentes verziót ehetsz? Akkor jó helyen jársz, mert speciális recepteket is mutatunk neked.
NosaltyA bolti kifli egyre borsosabb áron kerül a kosárkánkba, épp ezért süssük meg otthon a saját házi változatunkat! Több is jut, tudjuk is mi van benne, hajrá!
NosaltyPirulák és gyógyszerek helyett, ha nem olyan súlyos a helyzet, válaszd a szorongásoldó gyógynövények áldásos hatását. Mutatjuk az egyik legismertebbet.
Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.