Crème fraîche

Crème fraîche

Leírás

A francia konyha hagyományos alapanyaga, magas zsírtartalmú (35%), enyhén savanykás ízű, sűrű krém. Leginkább a tejfölhöz hasonlítható, viszont annál jóval magasabb a zsírtartalma. Ha boltban nem jutunk hozzá, akkor tejföl és tejszín egyenlő mértékű arányban történő elkeverésével helyettesíthetjük. Szószokhoz, zöldségek, levesek, bizonyos húsos, halas fogások és édességek elkészítéséhez használatos.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

100g Crème fraîche

fehérjetartalom

3 g

zsírtartalom

143025 g

szénhidráttartalom

3 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

crème fraîche?

Top ásványi anyagok

Nátrium

10 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3 g

Zsír

telített zsírsav

25 g

koleszterin

143 g

ásványi anyagok

Nátrium

10 mg

szénhidrát

cukor

3 g

vitaminok

170 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.