Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)

leírás

A francia konyha hagyományos alapanyaga, magas zsírtartalmú (35%), enyhén savanykás ízű, sűrű krém. Leginkább a tejfölhöz hasonlítható, viszont annál jóval magasabb a zsírtartalma. Ha boltban nem jutunk hozzá, akkor tejföl és tejszín egyenlő mértékű arányban történő elkeverésével helyettesíthetjük. Szószokhoz, zöldségek, levesek, bizonyos húsos, halas fogások és édességek elkészítéséhez használatos.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

Crème fraîche alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        petra
        Petra / petra Mon, 2011-04-04 12:19

        Kedves Diana01,
        használj bátran habtejszínt a készítéséhez, nem édes az sem, viszont magasabb a zsírtartalma, ez jobb hozzá
        üdv
        Petra

        diana01
        diana01 Sun, 2011-04-03 12:11

        Kedves No Salty,

        bizonyára evidens dolgot kérdezek, de sehol nem találtam erre vonatkozó útmutatást: a creme fraiche készítéséhez milyen tejszínt kell használni? Főző-, vagy habtejszínt? Tudom, hogy főleg a zsírtartalomban van a különbség, de az sem mindegy, hogy egyik édes, a másik pedig nem... Segítséged előre is köszönöm!