Crème fraîche

A francia konyha hagyományos alapanyaga, magas zsírtartalmú (35%), enyhén savanykás ízű, sűrű krém. Leginkább a tejfölhöz hasonlítható, viszont annál jóval magasabb a zsírtartalma. Ha boltban nem jutunk hozzá, akkor tejföl és tejszín egyenlő mértékű arányban történő elkeverésével helyettesíthetjük. Szószokhoz, zöldségek, levesek, bizonyos húsos, halas fogások és édességek elkészítéséhez használatos.
Bármikor.
Hűtőszekrényben.
fehérjetartalom
3 g
zsírtartalom
143025 g
szénhidráttartalom
3 g
víztartalom
0 g
Nátrium
10 mg
fehérje
3 g
Zsír
telített zsírsav
25 g
koleszterin
143 g
ásványi anyagok
Nátrium
10 mg
szénhidrát
cukor
3 g
vitaminok
A sült csirke azért óriási jolly joker, mert mindenki jóllakhat belőle, ráadásul a csirke bármely részéből ehetünk egy kicsit.
NosaltyEzekkel a fenséges salátákkal biztosan jól indul a heted!
NosaltyEper eper hátán, amíg csak lehet, mézédes, talán az ára is egyre kedvezőbb, készítsétek el ezeket a bombasztikusan finom recepteket.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Kiderült, hogy egy teljesen hétköznapi élelmiszer fogyasztása serkentheti az agyműködést, sőt még a demencia kialakulásának kockázatát is csökkentheti.
A Paris Saint-Germain sztárja, Lionel Messi nemrég új éttermet nyitott, ahol többek között egy Aranylabda trófea nagyságú desszertet is kínálnak. A bibi csak az árakkal van...