Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Flammkuchen melegszendvicskrém

Flammkuchen melegszendvicskrém
Flammkuchen melegszendvicskrém
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészülő sör- vagy borkorcsolyát alkothatunk ezzel a krémmel. De egy finom szombat esti vacsorának is tökéletes, amikor együtt a család.

hozzávalók / 7 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük. Rákenjük a kenyérszeletekre.
  2. Sütőpapírral kibélelt tepsiben 200 fokon sütjük a kívánt színig.
  3. Miután megsült, apróra vágott metélőhagymával még megszórjuk a tetejét. Jó étvágyat
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 484
elküldve: 2
receptkönyvben: 87
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Éva házias konyhája

Mióta szakács: 2014.02.15.
140 recept

receptjellemzők

mikor: mindig, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: német
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconös melegszendvics

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

627
tejföl 200 g
crème fraîche 200 g
lila hagyma 2 közepes db
bacon 200 g
ementáli sajt 80 g
olívaolaj 1 ek
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
metélőhagyma 1 csokor
kenyér 15 szelet