Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mascarponés tonhalkrém

Mascarponés tonhalkrém
Mascarponés tonhalkrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálaljuk pirított kenyérrel, vagy friss ropogós zöldségekkel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalat leszűrjük, villával apróra tépkedjük. A paradicsomot apróra vágjuk.
  2. A mascarponét a creme fraiche-sel simára keverjük, majd hozzákeverjük a halat, paradicsomot és metélőhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 709
elküldve: 1
receptkönyvben: 108
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
fogás: egyéb fogás
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhalpástétom szárított paradicsommal és mascarponéval, mascarponés-szárított paradicsomos tonhalkrém snidlinggel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

312
mascarpone 125 g
tonhalkonzerv 250 g
szárított paradicsom 3 db
crème fraîche 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
metélőhagyma 2 ek