Töltött zöldségek ideje

Végre itt a friss zöldségek ideje! Ez azt is jelenti, hogy nekiállhatunk a zöldségtöltésnek - hiszen ki ne szeretné őket?

Cukkini, padlizsán, karalábé, paprika: csak négy abból a zöldségből, aminek itt van, vagy pillanatokon belül itt lesz a szezonja, és amik kiválóan tölthetők. Vegyük elő a kreatív énünket, próbálkozzunk egy hagyományos darált húsos töltelékkel, vagy egy modernebb, fetás-quinoással, vagy bármivel, amit a hűtő tartalma és a kísérletező kedvünk enged. Azért hoztunk 23 példát, hogy legyen honnan inspirálódni.

  1. 1.

    Töltött sült paradicsom

  2. 2.

    Töltött hagyma

  3. 3.

    Parajos gomba

  4. 4.

    Gombás rizzsel töltött cukkini Gombagasztro konyhájából

  5. 5.

    Török töltött padlizsán Baklavira konyhájából

  6. 6.

    Töltött karalábé ahogy Esztella készíti

  7. 7.

    Majorannás töltött gomba

  8. 8.

    Quinoával és fetával töltött paprika

  9. 9.

    Töltött cukkinivirág

  10. 10.

    Füstöltsonkában sült gombafejek

  11. 11.

    Juhsajtos padlizsán tallér

  12. 12.

    Töltött gomba cukkinimártással

  13. 13.

    Fűszeres cottage-os sült paprika

  14. 14.

    Töltött gombakalapok vörösboros mártásban

  15. 15.

    Töltött patisszon Tomatotree konyhájából

  16. 16.

    Szilvás pulykamellel töltött padlizsán

  17. 17.

    Sült paprika korianderrel

  18. 18.

    Töltött szőlőlevél Nasitól

  19. 19.

    Babos tonhalsalátával töltött sült paprika

  20. 20.

    Tükörtojásos portobello

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Tele van a szervezetünk is műanyaggal, ezeket a bajokat hozhatja...

Ma már szinte mindenben találnak műanyagot a kutatók, az élelmiszerektől kezdve a földben, az állatok szervezetében és természetesen az emberben is egyre több mikroműanyag található. Arról, mennyire veszélyesek ezek az apró, sokszor szabad szemmel nem is látható darabok, részletesen és közérthetően beszélt Jurecska Laura, környezetkémikus.

Nosalty

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.