Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juhsajtos padlizsán tallér

Juhsajtos padlizsán tallér
Juhsajtos padlizsán tallér
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (12)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerintem fontos, hogy "színes" ételeket fogyasszunk, ezért a piros paradicsompaprika mindenképpen ajánlott a tálalásnál.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk, majd kb. 1 centis karikákra vágjuk a padlizsánt, besózzuk mindkét oldalát és olívaolajban megpírítjuk.
  2. Meghintjük borssal, majd reszelt juhsajtot szórunk a tetejére és pár gomba cikket teszünk rá. Amikor kicsit megolvadt a sajt egy kis bazsalikommal ízesítjük.
  3. Apróra vágott paradicsompaprikával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 30 552
elküldve: 8
receptkönyvben: 616
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Pinto Horse

Mióta szakács: 2008.05.02.
3 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: török
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Padlizsán juhsajttal

Hozzászólások (12)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

atarkoi
atarkoi Mon, 2014-08-04 09:17

Koszonjuk Nosalty, h kiemeltetek es a heti menube beillesztettetek ezt a kis ropke receptet, de ugy gondolom, h nincs befejezve a recept leirasa... es ezt mar a hozzaszolasokban masnak is foltunt...
Tehat a megpiritott, vagy akar grillezett padlizsankarikakra rapakoljuk a juhsajtot(esetleg juhturot) es ra 1-1 szelet gombat, majd betoljuk a sutobe - grillbe es a sajt olvadasaig piritjuk?? Azt hiszem en igy keszitenem:)) Koszonom a jo kis otletet!!

oreganyo
oreganyo Sun, 2013-09-08 07:01

Kedves Pinto Horse!
Miért nem írtad oda, hogy egy kicsit át kell sütni az egészet, ahogy Catalinca írja. Juhsajt helyett juhtúró is nagyon jó rá. A recept tényleg ötletes, egyszerű és gyors.
Szerintem 2008-ban még lelkesedtél a konyháért, azóta már a Feleséged főz, lehet, hogy más néven Ő is nosaltyzik.
Üdv: Öreganyó

catalinca
catalinca Thu, 2011-07-07 11:19

Én az egészet egy tűzálló tálban még grillezném pár percig és úgy lesz komplett.

453
padlizsán 2 kis db
juhsajt 15 dkg
gomba 10 dkg
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
paradicsompaprika 1 db