HETI MENÜ: minden nap mascarponés finomságokkal csábítunk

Jönnek az ünnepek, és sokunknál előkerül a családi tiramisurecept is, mert egészen gyors, krémes, isteni desszert...na de ki mondta, hogy kedvencünk, a mascarpone csak ebbe az olasz édességbe kerülhet? Megannyi sütiben, sőt, levesben, főételben is remek, próbáljátok ki!(x)

A mascarpone krémességével, textúrájával és ízével bárkit elcsábít, főleg, ha nemcsak édes krémekbe, süteményekbe rakjuk, hanem akár levesekbe, főételekbe is! Most figyelj, ha szereted ezt az olasz alapanyagot, mert a héten vele sütünk és főzünk!

Keress még több terméket a Szarvasi Mozzarella kínálatában ITT!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek