mascarponés receptek

Hűsítő zöldbableves rántás és habarás nélkül – jéghidegen és még...

A hagyományos zöldbableves receptje valószínűleg mindenki recepttárában fellelhető, ami a szalonnától, fokhagymától és a tejföltől lesz ízig-vérig magyaros. Ha nyitottak vagyunk az újdonságokra (már pedig miért ne lennénk?!), akkor érdemes ennek az isteni levesnek a jéghideg verzióját is kipróbálnunk, amit rántás és habarás nélkül, saját magával sűrítve, tejföl helyett pedig mascarponével teszünk lágyan krémessé. Egy baj van vele: nehéz abbahagyni.

Hering András

5 étel, amit kihozhatsz egy doboz mascarponéból

A gazdag, tejszínes krémsajt gyakori vendég lehet a hűtőnkben, de talán a legtöbbször tiramisu készül belőle. Ami persze nem baj, azonban mégis adódhatnak olyan helyzetek, hogy van otthon mascarpone, de nem akarunk kávét főzni és rétegezni. Mit tegyünk ilyenkor?

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek