24 gyönyörűszép ünnepi falatka vendégvárónak

Kaviáros előétel, tonhalkrémes falatka, sült articsóka, lazacos rolád, karamellizált bacon, fahéjas mandula, karácsonyi caprese, pirított gomba, minden van itt, amit az év egyéb időszakában nem biztos, hogy elkészítenél, az ünnepi alkalom viszont határozottan megköveteli ezeket a szépséges falatkákat!

  1. 1.

    Orosz stílusú halsaláta levelestészta-kosárkákban, kaviárral (vol-au-vent)

  2. 2.

    Leveles tésztakosárkák tonhalkrémmel töltve – vol au vent

  3. 3.

    Sokmagvas cukkinigolyó

  4. 4.

    Karamellizált bacon dióval

  5. 5.

    Chilis-kókuszos baby cukkini mazsolás rizzsel, narancsos-fahéjas joghurt dippel

  6. 6.

    Extra ropogós karfiolfalatok

    Füstölt lazacos-sajtkrémes rolád

  7. 7.

    Óriás krémsajtgolyó

  8. 8.

    Sajtos kormocskák

  9. 9.

    Füstölt lazacos-sajtkrémes rolád

  10. 10.

    Pan con tomate

  11. 11.

    Pizzatésztagolyó-karácsonyfa közepén sült camembert-rel

  12. 12.

    Fahéjas mandula

  13. 13.

    Fekete kelleveles sajtos tekercs

  14. 14.

    Grillezett articsóka citromos-kakukkfüves aiolival

  15. 15.

    Füstölt lazacos falatkák

  16. 16.

    Sütőben sült fokhagyma

  17. 17.

    Gasztro koszorú

  18. 18.

    Karácsonyi caprese

  19. 19.

    Csudasajtos jalapeño poppers

  20. 20.

    Fokhagymás pirított gomba

  21. 21.

    Extra ropogós amerikai hagymakarikák

  22. 22.

    Baconbe tekert sütőtök

  23. 23.

    Garlic bread, a fokhagymás-fűszervajas bagett

  24. 24.

    Ricottával töltött aszalt szilva bonbonok

*Elindult a Nosalty Ünnepi Receptversenye, keressük az idei karácsony legizgalmasabb receptjeit!*

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.