Indul Ünnepi Receptversenyünk – nevezd kedvenc fogásod!

Elkezdődött Ünnepi Receptversenyünk! Nézd meg a részleteket, mely kategóriákban indíthatod kedvenc fogásod! Most akár január 7-ig feltöltheted, és nyerhetsz vele!

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Játssz és nyerj!

Ünnepi Receptverseny

Új fogás kerül az ünnepi asztalra? Szilveszterkor szuper kínálófalatokkal várod a vendégeidet? Szeretnéd megosztani ezeket mindenkivel? Nevezd be a Nosalty Ünnepi Receptversenyére, és nyerj! Megújult receptbeküldési lehetőségünkkel most pikk-pakk fel tudod tölteni saját receptjeidet a Nosalty oldalára. Ha még nem tetted, próbáld ki, és játssz! A játékba már benevezett recepteket itt találod.

Hogyan indulj?

Színesítsd az ország legnagyobb közösségi recepttárát! Beküldésnél, ha van kedved, válaszd az egyszerűsített receptfeltöltést, de maradhatsz a régi beváltnál is, és a folyamat végén pipáld be az "Indítom a receptversenyen" fület. Amennyiben szeretnéd megadni, hogy a feltöltött fogásod melyik kategóriába tartozzon, azt egyszerűsített receptfeltöltés esetén írd meg nekünk a recept elkészítés lépéseinél. Összetett receptfeltöltés esetén pedig az üzenet mezőbe írd be a kívánt nevezési kategóriát. Egy ételt csak egy kategóriában nevezhetsz!

Milyen receptekkel indulhatsz?

Az éppen aktuális kedvenceddel, a legújabb kipróbált recepteddel, bármilyen karácsonyi, szilveszteri, ünnepi fogással nevezhetsz Ünnepi Receptversenyünkbe, nem várjuk el, hogy kifejezetten leves vagy sütemény legyen a kiválasztott. Sőt, a versenybe egy szakács több receptet is benevezhet. A játékban viszont csak a verseny időtartama alatt, frissen feltöltött receptekkel indulhatsz!

A recepteket feltöltési sorrendben dolgozzuk fel, de az ünnepek alatt mi is pihenünk, ezért kérjük a türelmeteket, minden recept ki fog kerülni, amint fel tudtuk dolgozni őket, köszönjük a türelmeteket!

Nyeremények

A beérkező pályaművek közül a Nosalty szerkesztői kiválasztják a legjobb fogásokat, minden kategóriának lesz egy fődíja, második és harmadik helyezettje, ezeket az alábbiak szerint jutalmazzuk:

Kategóriák, 5 db: vendégváró falatok, leves, főétel, sütemény, szilveszteri fogások

Fődíjak – 5 db: 28.000 Ft-os Philips 5000s MIxer

2. díj – 5 db: Nosalty ajándékcsomag

3. díj – 5 db: Nosalty ajándékcsomag

A játék 2021. december 8-tól 2022. január 7. 23:59-ig tart.

A nyertesek kihirdetésének időpontja: 2022. január 13. szerda 14:00

A nyerteseket a regisztrációnál megadott emailcímükön értesítjük, ezért ellenőrizzétek időben, hogy a megadott adatok helyesek legyenek!

A JÁTÉKSZABÁLYZAT-ot itt találjátok!

Jó sütés-főzést és sok sikert a Játékhoz!
Ha kérdésed van, keress minket bátran az info@nosalty.hu-n!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.