karácsonyi receptek

Így készíts csinos és pici zselés meg kókuszos szaloncukrot

Bár esztétikailag nem a legszebb látvány, de valljuk be, a szaloncukorban az a legjobb, amikor leehetjük a karácsonyfáról. Az ünnep jelképévé vált kis bonbonokból egyre különlegesebb ízek jelennek meg a bolti kínálatban, de ne feledkezzünk meg arról, hogy legtöbbjük otthon is könnyedén elkészíthető.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

„Nem használok vörös tonhalat, meg garnélát, mert egyik sem a...

Rövid idő alatt vált az északi part szerelmesei között kedvenccé a Szőlősi Kocsma, aminek már második éve a Société Budapestből, vagy épp a Fleischerből ismerős Krasznai Norbert vezeti a konyháját. Vele, és Korcsmáros Noémivel, akivel a munkában és a magánéletben is egy párt alkotnak, arról beszélgettünk, mit várnak a második balatoni nyártól, mit keresnek a vendégek, ha eljönnek hozzájuk, és hogyan csempészheti bele egy séf a saját stílusát a közönségkedvenc fogásokba.

Kormos Lili

További cikkek