Ezzel várd a locsolókat!

Hétfőn jönnek a locsolók. Valamivel illik őket megkínálni, úgyhogy összeszedtünk a kedvenc pogácsáinkat, hogy legyen miből szemezgetni!

A locsolókat van, aki nagyon várja, van, aki kevésbé. A festett tojás mellett azonban szokás őket megkínálni egy kis itallal és valami harapnivalóval. Az egyik legjobb megoldás talán a pogácsa - gyors, előre elkészíthető, mindenki szereti, és nem utolsó sorban kiváló italkorcsolya. Ami lássuk be, nagy előny, ha a locsolóknak nem mi vagyunk az első állomás...

  1. 1.

    Bögrés vajas pogácsa

  2. 2.

    Töpörtyűs pogácsa Tündér konyhájából

  3. 3.

    Szezámmagos pogácsa Usika konyhájából

  4. 4.

    Kapros-túrós pogácsa ameti konyhájából

  5. 5.

    Káposztás pogácsa 2.

  6. 6.

    Szegedi tepertős pogácsa

  7. 7.

    Medvehagymás chillis-sajtos pogácsa

  8. 8.

    Pogácsa citromosan gyorsan és egyszerűen

  9. 9.

    Medvehagymás pogácsa 2. - burgonyás

  10. 10.

    Joghurtos pogácsa ahogy Edit készíti

  11. 11.

    Tepertős pogácsa szilvalekvárral

  12. 12.

    Medvehagymás pogácsa Emőke konyhájából

  13. 13.

    Cheddar pogácsa

  14. 14.

    Kétsajtos pogácsa

  15. 15.

    Gyors tökmagos pogácsa

  16. 16.

    Burgonyapelyhes kockapogácsa -Krumplis pogácsa 6.

  17. 17.

    Sajtos pogácsa 16.

  18. 18.

    Krumplis pogácsa 4. (hajtogatott)

  19. 19.

    Hajtogatott kolbászos pogácsa

  20. 20.

    Juhtúrós pogácsa Fahéj konyhájából

  21. 21.

    Hidegen kelesztett lilahagymás tönkölypogácsa

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készül a lusta asszony „töltött" káposztája: haraszt nélkül is...

A töltött káposzta egy igazi magyar klasszikus, amely minden ünnepi asztalon megállja a helyét, de az elkészítése nem éppen a leggyorsabb feladat. Aki kóstolta, már, tudja, hogy az íze minden fáradozást megér, de mi van akkor, ha valaki szeretné élvezni ezt az ízvilágot a hosszadalmas előkészületek nélkül? Itt jön képbe a lusta asszony „töltött" káposztája, amely haraszt (káposztalevél) nélkül, egyszerűbb és gyorsabb formában hozza el a klasszikus töltött káposzta ízét. Ez az étel nemcsak praktikus, de ugyanolyan laktató és finom, mint az eredeti változat.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...