r
Nosalty Logó

Joghurtos pogácsa ahogy Edit készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Joghurtos pogácsa ahogy Edit készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 658 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 6569 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 375 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    35.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1093 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    811 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    358 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    337 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    245 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 658 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.4 g

Zsír

  • Összesen
    354.9 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    165 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    104 g
  • Koleszterin
    573 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10929.5 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    357 mg
  • Kálcium
    541 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    1625 mg
  • Nátrium
    8107 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    711.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    504.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3576 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    124 micro
  • K vitamin:
    376 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    722 micro
  • Kolin:
    613 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3372 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2453 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    892 micro
Összesen 6569 kcal
  • 8% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    20.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    622.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    462 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    204 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 375 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tálban a lisztet, sót összekeverjük, a két tojást felverjük, és hozzáadjuk.
  2. A margarint a mikróban felolvasztjuk langyosra, és a joghurtot is langyosra melegítjük. A langyos joghurtba keverjük az élesztőt.
  3. A lisztes keverékhez adjuk a margarint is, és jól összedolgozzuk. Fél órát kelesztjük, majd háromszor hajtogatjuk.
  4. A tetejét az 1 db felvert tojással lekenjük (szezámmaggal vagy reszelt sajttal is megszórhatjuk), pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és 180 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30×30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 19036
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Több alkalommal sütöttem már ezt a változatot, de most már régebben. A két nagyobb unokáimat leptem meg vele. Nem tettem rá magvakat, sajtot sem, mert így szeretik.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...