Csirkecomb 21 változatban

A csirkecomb a háziasszonyok kedvenc húsfajtája, hiszen szaftos, ízletes, jól variálható, és az egyik legolcsóbban beszerezhető alapanyag, amit minden húsevő kedvel.

  1. 1.

    Kefirben pácolt csirkecomb

  2. 2.

    Görög csirke paradicsomszószban

  3. 3.

    Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól

  4. 4.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  5. 5.

    Rántott csirkeszárny és comb, ahogy Mamika csinálta

  6. 6.

    Tepsis csirkecomb zöldségekkel

  7. 7.

    Részeges csirke

  8. 8.

    Sütőben sült rántott csirke

  9. 9.

    Pácolt magyaros sült csirkecomb

  10. 10.

    Csirkecomb sörben sütve

  11. 11.

    Csirkepörkölt

  12. 12.

    Fokhagymás csirkecomb szalonnás sütőtökraguval

  13. 13.

    Francia vörösboros csirkecombok

  14. 14.

    80 fokos csirkecombok

  15. 15.

    Laskagombás paprikás csirke

  16. 16.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  17. 17.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  18. 18.

    Ropogós csirkecomb lecsóval és tejfölös-túrós gnocchival

  19. 19.

    Spaghetti tetrazinni Jamie Olivertől

  20. 20.

    Ragacsos csirkecomb mandulás rizspiláffal

  21. 21.

    Gombás-tejfölös csirke bakonyiasan

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!