Nosalty Logó

Tepsis csirkecomb zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Vicikó
Tepsis csirkecomb zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
római tál
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 801 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3207 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 96 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.7 g

Zsír

  • Összesen
    38.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1635.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    572 mg
  • Nátrium
    711 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    452.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    205 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    845 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2180 micro
Összesen 801 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    186.8 g

Zsír

  • Összesen
    155.6 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6541 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    164 mg
  • Kálcium
    646 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    540 mg
  • Foszfor
    2287 mg
  • Nátrium
    2845 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    276.7 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    57 mg

VÍZ

  • Összesen
    1810.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    508 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    261 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    821 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    582 micro
  • Kolin:
    508 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    56 micro
  • β-karotin
    3381 micro
  • β-crypt
    173 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8720 micro
Összesen 3207 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    194.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 96 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Acombokat kettőbe vágjuk, és alaposan sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy nagyobb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben elkezdjük sütni, egyszer-egyszer megforgatjuk.
  3. Mikor kb. félpuhára sültek, hozzáadjuk a hagymákat karikára vágva, a felaprított fokhagymát és a burgonyát. Jól átforgatjuk a csirke zsírjában őket, öntünk alá kb.100 ml forrásban lévő vizet,kissé megsózzuk, borsozzuk újból. Visszatesszük a sütőbe, és kb. 30 perc alatt szinte puhára sütjük.
  4. Hozzáadjuk a borsót,kukoricát,olívabogyót ésa levétől leöblített csicseriborsót.
  5. Óvatosan összeforgatjuk a krumplival, hagymával.
  6. Hozzáöntünk újból kb. 150 ml forrásban lévő vizet. Visszatéve a sütőbe készre sütjük.
  7. Legvégén, ha kivettük a sütőből, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 50
  • 7 napos nézettség: 406
  • Össznézettség: 574820
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 14.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Vicikó 251 recept

Egy egész napos kerti munka utáni finom vacsink volt.;-) Mert megérdemeltük!:-)

Hozzászólások

hsgyorgyi

Kedves Vicikó! Azt szeretném kérdezni, hogy az elején a combok alá nem kell valami zsiradék ?Köszi!

Vicikó

Bocsánat, felülre írtam el?ször! :-) Nem kell, kedves Györgyi, mert a csirkecomb elég zsíros, és nagyon hamar kisül bel?le annyi zsír, ami pont elég az ételhez. És az elején víz sem kell. Üdv:-) Vici

Vicikó

Nem kell, kedves Györgyi, mert a csirkecomb elég zsíros, és nagyon hamar kisül bel?le annyi zsír, ami pont elég az ételhez. És az elején víz sem kell. Üdv:-) Vici

Bató Edit

Kedves Vicikó! Istenien néz ki ez a husi a zöldségekkel, már most enném! El is fogom készíteni. Köszi a receptet! Üdv. Edit

Éva-Anyóca

Vicikó! Felséges látvány, köszönöm a receptet. :) Mentés!! :D Éhes is lettem újfent, mindig csodásakat készítesz,- még szerencse, tegnap úgy f?ztem, hogy csak melegítenem kell - ...különben itt a kép el?tt éhen halnék! :) :) Köszönöm szépen, és szép hetet kívánok! Éva-Anyóca

witch

Most aztan igazan sajnalom, hogy a Mezga csalad fenypostaja csak mese. :))

Alkonyat

Szia Vici! Ez mesésen néz ki, tuti isteni finom is :-) El fogom készíteni! Köszönöm a receptet. Szép napot! Üdv: Alkonyat

Gabella

Kedves Vici! Nem kell a csirkecombokat letakarni az elején alufóliával? Gabella

Keti27

Gabella, én letakarom.

Artemisz

Kedves Vicikó! Másodszor készítem, nagy sikere lett! (És nem macerás... :-) )

Törölt felhasználó

Szia! Elkészítettük, kisebb ízesítésmódosításokkal, de nagyon finom lett, jó ötlet. Köszi, Attila

GaBb

Most készítem :3 Eddig jól néz ki :P

Törölt felhasználó

Ez szuper ,alig várom hogy legyártsam :D

Vicikó

Köszi, remélem ízleni is fog! Üdv:-) Vici

vica takacs

Nekem alul-felül süt?s villany t?zhelyem van azt hány fokra kell tennem, ugye többre mintha légkeveréses lenne? Jól gondolom? üdv. Vica

Vicikó

Szia Vica! Itt a Vici :) Igen, annál a sütési módnál, kb 10-20 C° -kal melegebbre kell állítani a süt?t. Üdv:-)Vici

vica takacs

köszönöm szépen a gyors reakciót a kérdésemre! Üdv Vica

Vicikó

szívesen! :-)

Szatyi

Én nem tudom Ti,hogy csináljátok de én egyszerre teszem oda a krumplit a hússal és a hús már rég kész van, a krumpli még kemény!?!?

Manna70

Kár, hogy nem kaptál még választ, mert nekem is ez a problémám az ilyenfajta ételekkel. Különben nagyon szép az ételfotó

Keti27

Szatyi, én mindent egyszerre teszek oda, az elején alufóliával letakarom, és ezt csak kb. 40p után veszem le. átforgatom a húsokat és még 20-30p. (ahogy pl. ez a recept is írja: http://www.nosalty.hu/recept/krumplival-hagymaval-sult-csirkecomb)

ilonahegedus

egyszer csinaltam isteni !most diszno hussal probalom remelem az is jo lesz! koszi a receptet !kellemes unnepeket ! no salty neked is!

Judith75

A látvány gyönyör? és az íze is biztosan finom.Mindenképpen elfogom készíteni.Köszi a receptet!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek