r
Nosalty Logó

Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Manci Szabó
Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 561 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1687 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 126 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.4 g

Zsír

  • Összesen
    34.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2243.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    1648 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    144 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    250 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    180 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    772 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1117 micro
Összesen 561 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    118.1 g

Zsír

  • Összesen
    103.1 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    810 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6729.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    143 mg
  • Kálcium
    523 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    950 mg
  • Nátrium
    4943 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    432.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    480 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    750 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    541 mg
  • Retinol - A vitamin:
    287 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2316 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3351 micro
Összesen 1687 kcal
  • 16% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    506.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    372 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    174 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 126 kcal
  • Nosalty kipróbálta
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat kézzel megtöltjük az alábbi összetevőkkel: 2 db főtt tojás összekockázva, 15 dkg füstölt tarja felkockázva, 2 db tejbe áztatott zsemlye kinyomkodva, kevés őrölt bors, só, ízlés szerint ételízesítő.
  2. Töltés után a csirkecombokat megszórjuk csirke fűszerkeverékkel és kakukkfűvel, majd sütőben kb. 30 percig sütjük 180 fokon, alufólia alatt, jénai edényben.
  3. Majd az alufóliát levesszük, és még kb. 10 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x15x6
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1379
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 72
  • Össznézettség: 337053
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Manci Szabó 31 recept

Régebben esküvőkön ettem töltött csirkecombot, most úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy nem hagyományos töltést is. Mivel a tojást és a füstölt sonkát is szeretem, gondoltam, hogyha a töltelékbe teszem az áztatott zsemlye és a fűszerek mellé, csak jó lehet. Így is lett, nagyon dicsérte a család, van egy főzőoldalam is, ahova szintén feltettem a töltött csirkecomb fotóját, ott is nagy sikert aratott.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.