25 NYÁRBÚCSÚZTATÓ étel az utolsó nyárias alapanyagokból

Az utolsó még szezonális alapanyagok a nyárból szinte akarják, hogy nyárbúcsúztató fogásokba főzd vagy süsd őket!

Utolsó hétbe kezdünk, ami a nyarat illeti - pár nap, és hivatalosan is vége! A meleg idő lehet, hogy szeptemberig is kitart, de lassan és biztosan elfogynak a nyárias alapanyagok a piacról. Használd ki, amíg még olcsóbb a cukkini, padlizsán, paradicsom, paprika, és örülj, amíg még kapható a nektarin, a málna vagy a csöves kukorica!

  1. 1.

    Lusta rétes

  2. 2.

    Paella gazdagon

  3. 3.

    Padlizsánkrémleves csicseriborsóval és ricottával

  4. 4.

    Pikáns paradicsomos töltött paprika

  5. 5.

    Egyszerű vajbabfőzelék

  6. 6.

    Ratatouille levendulával

  7. 7.

    Egyszerű almaleves

  8. 8.

    Hagyományos töltött paprika

  9. 9.

    Egyszerű töltött tök

  10. 10.

    Vegán Snickers szelet Steiner Kristóftól

  11. 11.

    Ropogós kovászos uborka

  12. 12.

    Karfiolleves magyarosan

  13. 13.

    Nektarinos galette

  14. 14.

    Paradicsomos pizzaszósz

  15. 15.

    Hagyományos krumplis lángos

  16. 16.

    Lecsóágyon sült töltött paprika

  17. 17.

    Paprikás padlizsánkrém (Padlizsánkrém 4.)

  18. 18.

    Mediterrán bulgursaláta

  19. 19.

    Laktóz-, cukor- és gluténmentes málnamousse-torta

  20. 20.

    Paradicsomos tészta olasz módra

  21. 21.

    Áfonyás amerikai palacsinta juharsziruppal

  22. 22.

    Fűszeres padlizsánsaláta

  23. 23.

    Sajtos-majonézes főtt kukorica

  24. 24.

    Egyszerű sültbarack-krémleves

  25. 25.

    Vegán, gluténmentes, laktózmentes kukoricakrémleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?