Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos pizzaszósz

Paradicsomos pizzaszósz
Paradicsomos pizzaszósz
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Univerzális paradicsomszósz, amit ha sterilizált üvegekben töltünk és gondosan lezárunk, akkor hetekig eláll és bármikor bevethető!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat félbevágjuk, majd egy edénybe tesszük, és kevés só hozzáadásával közepes lángon melegíteni kezdjük.
  2. Amikor már levet eresztett, akkor borsozzuk, hozzáadjuk a zöldfűszereket (amennyiben a bazsalikomból frisset használunk, akkor azt csak a végén adjuk hozzá) és a fokhagymát, és sűrűre főzzük.
  3. A végén kevés balzsamecettel, és ha szükséges, cukorral ízesítjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 764
elküldve: 1
receptkönyvben: 155
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

csipetnyirecept

Mióta szakács: 2019.08.03.
59 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: szósz
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

paradicsomos szósz, pariszósz, olasz pizzaszósz

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

12
koktélparadicsom 25 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
szardellapaszta 5 g
balzsamecet 1 teáskanál