25 bomba variáció a palacsintádhoz

A palacsinta megunhatatlan klasszikus. Ha kisütöttük, az már fél siker, de a prímet mégis a töltelék viszi. Milyen? Van pár ötletünk, amiket hedonista módon ki kell próbálnod.

  1. 1.

    Vajas palacsintatészta

  2. 2.

    Syrniki - orosz túrópalacsinta

  3. 3.

    Csokoládés amerikai palacsinta

  4. 4.

    Breton hajdinapalacsinta

  5. 5.

    Banános - Nutellás almáspalacsinta

  6. 6.

    Spenótos-ricottás palacsintatekercsek

  7. 7.

    Pufók mogyorós palacsinta sült banánnal

  8. 8.

    Rántott palacsinta Marzocco konyhájából

  9. 9.

    Kókuszpalacsinta

  10. 10.

    Joghurtos mini palacsinta

  11. 11.

    Tiramisu palacsinta

  12. 12.

    Bögrés-almás amerikai palacsinta

  13. 13.

    Kukoricás palacsinta karamellizált hagymával

  14. 14.

    Káposztás palacsinta

  15. 15.

    Indiai csicseri palacsinta

  16. 16.

    Túrós-fehérjés amerikai palacsinta

  17. 17.

    Mézes-körtés palacsinta mandulával

  18. 18.

    Fürdőző mákos csigák

  19. 19.

    Teljes kiőrlésű amerikai palacsinta

  20. 20.

    Négy rétegű rakott palacsinta

  21. 21.

    Túró Rudi zabpalacsinta

  22. 22.

    Mártogatós palacsinta

  23. 23.

    Arab palacsinta

  24. 24.

    Holland palacsinta

  25. 25.

    Gesztenyés-mascarponekrémes palacsinta

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek