19 zöldségkence, amit most kell kenned!

A zöldségkrémek pillanatok alatt elkészíthetőek a nyár legfrissebb zöldségeiből - tökéletes reggeli falatok, de szendvicsbe vagy vendégváróként is szuperek!

  1. 1.

    Fehérbab pástétom

  2. 2.

    Brokkolipástétom

  3. 3.

    Gombapástétom

  4. 4.

    Bazsalikomos vöröslencse-pástétom

  5. 5.

    Szójapástétom magvas pirítóssal

  6. 6.

    Zsályás-gombás vajpástétom

  7. 7.

    Cukkinis kence

  8. 8.

    Babos zakuszka

  9. 9.

    Erdélyi tökkrém Puszedlitől

  10. 10.

    Rukkolás csicserikrém

  11. 11.

    Citromos zöldborsókrém

  12. 12.

    Zöldséges szendvicskrém

  13. 13.

    Pikáns sült zellerkrém

  14. 14.

    Majonézes karfiol

  15. 15.

    Lencsekrém

  16. 16.

    Fokhagymakrém ahogy Glaser készíti

  17. 17.

    Burgonyakrém variációk

  18. 18.

    Tapenade

  19. 19.

    Majdnem tzatziki

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek