Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns sült zellerkrém

Pikáns sült zellerkrém
Pikáns sült zellerkrém
25 perc / előkészület: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, ízletes feltét pirítósra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zellert meghámozzuk, hasábokra vágjuk, egy minimális olívaolajjal lespricceljük, sózzuk, borsozzuk, és sütőben vagy serpenyőben pirítjuk, míg színesedni nem kezd.
  2. Ekkor aprítóba tesszük, és a többi hozzávalóval kissé darabos pürévé aprítjuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 12 617
elküldve: 5
receptkönyvben: 227
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zellerkrém, sült zellerkrém, zelleres kence

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

92
zeller 1 közepes db
újhagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
vaj 1 ek
habtejszín 0.5 dl
fehér balzsamecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint