Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymakrém ahogy Glaser készíti

Fokhagymakrém ahogy Glaser készíti
Fokhagymakrém ahogy Glaser készíti
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én most kimondottan a cigánypecsenyéhez készítettem, de használhatjuk bármihez, amihez fokhagymát használunk: pörkölt, fokhagymaleves, saláta dresszing…

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát megtisztítjuk.
  2. Az egészet botmixerrel pürésítjük. Egy kis üvegbe kanalazzuk.
  3. Hűtőben tároljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 839
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1962 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

házi fokhagymakrém, fokhagymakrém cigánypecsenyéhez, tartósítószermentes fokhagymakrém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

50
fokhagyma 2 fej
napraforgó olaj 50 ml