Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tapenade

Tapenade
Tapenade
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (13)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azt hiszem egy ilyen ételt nem könnyű lefényképezni. Ha bárkit is megbotránkoztattam a fotómmal elnézését kérem. Nagyon szeretem az olívabogyót ;)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Hűtőben több napig is eláll.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Magozzuk ki az olajbogyót, pucoljuk meg a fokhagymát.
  2. Turmixgépben keverjük össze a hozzávalókat.
  3. Kínáljuk pirítós kenyérhez.

  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 27 461
elküldve: 7
receptkönyvben: 357
elkészítve: 6/10
Facebookon megjelent: -

szakács

RAW

Mióta szakács: 2011.03.15.
137 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Olajbogyós halkrém fűszerekkel

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Ananas
Ananas Thu, 2012-06-28 16:40

Nagyon szép, ízléses kép, jó recept, köszönjük. Ha megengedsz egy tanácsot, javítsd ki a foghagymát fokhagymára- hassa csak át a az igényesség az írásodat is. Nem szőrszálhasogatás, csak javaslat, kérlek ne vedd rossz néven. Minden jót kívánok:
Judit

Kristina
RAW / Kristina Thu, 2012-07-05 01:48

Igen tisztában voltam a hibával de sajnos nem tudok ezen a receptemen javítani.
Valahogy akár hányszor kijavítom mindíg visszaugrik. Tegnap is javítottam de mára megint a foghagyma volt fent. Ma ismét kijavítottam majd meglátjuk mi lesz.. a NoSalty-ról kaptam egy levelet amiben az áll, hogy én nem tudok javítani a receptjeimen.
Még csak annyit, hogy ahogy én is hibáztam a te hozzászólásod szerkesztése sem tökéletes
"át a az igényesség" biztos nem igénytelenségből csináltad néha mindenki hibázik, nem kell ahoz igénytelennek lenni. A figyelmeztetést köszönöm, az igényességről meg csak annyit hogy szép szavakba burkolva csak annyit mondtál hogy igénytelen az írásom:)
Arra szeretnélek megkérni, hogy nézd meg a többi receptjeimet is és olvasd el a hozzászólásaimat.
A legnagyobb igényességgel és tisztelettel vagyok a kedves olvasóim felé (egy receptemet kivéve).
Számomra többet jelent az emberek felé való hozzá állásom, igényeségem mint egy véletlenül elejtett hiba. Az igazi igényesség ott kezdődik, hogy tisztelettel bánunk embertársainkkal, még akkor is ha apró hibkát követnek el. Képmutatásnak tartom azt ha valaki arról ír, hogy hogyan kellene az irásomnak igényesnek lenni de ugyan akkor nem kapom meg ezt a tiszteletett ettől az egyéntől, a hozzászólásában. Igen ezt nyugodtan lehet szőrszállhasogatásnak nevezni.
Az értékes dolgok (ebben bele értem az igényességet it) a pozitív hozzá állasban, és a jó akaratban tükröződik meg nem a tökéltesen leírt szavakban amik sokszor hazudnak és becsapnak..de azért azt elmondhatjuk róluk, hogy tökéletes igényességel vannak megírva mert ugye vannak olyanok akiknek csak ez számít.

Remélem nem bántot meg a véleményem én is elfogadom a tiedet.
Tisztelettel
RAW/Kristina

Kristina
RAW / Kristina Thu, 2012-06-28 23:12

Kedves Ananas!
Ha megengedsz egy tanácsot, javítsd ki az "át a az igényesség"-et csak át az igényesség-re.
Nem szőrszálhasogatás, csak javaslat, kérlek ne vedd rossz néven.
Szép napot kívánok:)
RAW
Ui: hihihi bocsika de ezt nem lehetet kihagyni, remélem együtt mosolygunk:)

Kristina
RAW / Kristina Thu, 2012-06-28 17:24

Kedves Ananas!
Dehogy haragszom:) köszönöm a figyelmeztetést és a kedves szavakat (én inkább segítségnek nevezném)! További szép napot kívánok.
RAW

szurosp
Mr and Mrs Smith / szurosp Sun, 2010-12-12 13:49

Kedves Kristina! Tényleg nagyon közeli az ízlésünk eddig...:DDD! A képpel nincs gond, csak gondolom este, vagy sötétben készítetted. Próbálj deríteni, pakolj a képen kívülre fehér kartonokat, tükröket, hogy a fényt összeszedje. Mentve reci!Köszi! A legjobbakat: Mrs Smith

Kristina
RAW / Kristina Sun, 2010-12-12 17:53

Kedves Mrs Smith igazad van este keszitettem a kepet :). Voltak vilagosabb kepek is csak azok meg nagyon fenylettek, es a kontraszt is sokkal erosebb volt (de a hatter meg nem paszolt). Szerintem igazad van lehetne vilagosabb a kep.Koszonom a jo tanacsokat befogok szerezni feher kartont es csinalok egy vilagosabb hateret. Nagyon sajnaltam hogy nem volt egy jo hatter a kephez.
Nagy rajongoja vagyok az Indiai es Keleti konyha muveszetnek, es a del Europai, Francia konyha is a gyengeim kozze tartozik. De igazabol teljesen mindegy hogy milyen nemzetisegu barmit kiprobalok!
Tisztelettel Krisztina

Gargoyle
P. / Gargoyle Sun, 2010-12-12 12:17

Kriszta, szép lett a kép, ne aggódj! :-)))
Látom, külön még meg is csurgattad a kenyeret olívaolajjal, ha jól sejtem.
Tetszik, hogy így figyelsz a részletekre.
Gratulálok!
Eszter

Kristina
RAW / Kristina Sun, 2010-12-12 16:20

Kedves Eszter nagyon szepen koszonom a dicseretet:) orulok, hogy eszrevetted a csurgatott olivaolajat.
Mindig igyekszem szepen talalni az etelt meg akkor is ha 10-perc mulva hult helyet talalod.
Tisztelettel Krisztina

Puzsi
Puzsi / Puzsi Sun, 2010-12-12 12:05

Kedves Kristina!

Én egészen biztosan el fogom készíteni!! Imádom az ilyen pirítósra valókat!
És ne aggódj, a kép nagyon izléses és étvágygerjesztő! :)
Puzsi

Kristina
RAW / Kristina Sun, 2010-12-12 15:58

Kedves Puzsi! Koszonom szepen a dicsero szavakat. En is nagyon szeretem a piritosra valokat:)
Jo etvagyat hozza.
Tisztelettel Krisztina

62
fekete olajbogyó 15 dkg
zöld olajbogyó 10 dkg
szardella 1 db
kapribogyó 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
bazsalikom 2 levél
olívaolaj 1 ek