-
1.
Koronázási csirketál
-
2.
Szezámos ázsiai marhacsíkok soba tésztával
-
3.
Fűszeres comb kapros sajtmártással és zöldségekkel
-
4.
Pásztorpite Évi néni konyhájából
-
5.
Mentás zöldborsókrémleves ízHUSZÁR-tól
-
6.
Zöldborsófőzelék 2.
-
7.
Tojásos sült rizs
-
8.
Nyírségi gombócleves Kittitől
-
9.
Borsós-szalonnás tészta
-
10.
Francia bárányragu párolt zöldségekkel
-
11.
Igazán finom főzelék
-
12.
Citromos zöldborsókrém
-
13.
Rizibizi
-
14.
Bazsalikomos zöldborsópüré
-
15.
Borsóleves csirkeszárnnyal
-
16.
Sertésmájas-zöldséges frittata
-
17.
Zöldborsós-pesztós rizs
-
18.
Zöldborsó pesztós bavette
-
19.
Svájci lakodalmas szelet
19 príma betevő zsenge zöldborsóból
A friss zöldborsót imádjuk enni, fejteni kevésbé, de olyan rövid ideig kapni, hogy mégiscsak rávesszük magunkat a robotra. Akkor pedig már hozzuk ki belőle a legjobbat!