Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres comb kapros sajtmártással és zöldségekkel

Fűszeres comb kapros sajtmártással és zöldségekkel
Fűszeres comb kapros sajtmártással és zöldségekkel
85 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, egészséges.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A sajtmártáshoz

A zöldséghez

Szólj hozzá!

elkészítés

Hús

  1. A fűszereket az olajban elkeverjük, a húsra öntjük, hűtőben pár óráig hagyjuk összeérni.
  2. Tepsiben a sütőbe toljuk, alufóliával letakarva megsütjük.

Sajtmártás

  1. A sajtokat felkockázzuk, és felolvasztjuk a tejszínben a kaporral. Pár percig hagyjuk rotyogni. Ha szükséges, botmixerrel simára turmixoljuk.

Zöldség

  1. A zöldségeket daraboljuk, és egy nagy serpenyőben először a burgonyát, majd a répát, a borsót és a hagymát pároljuk, ételízesítővel ízesítjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 828
elküldve: 1
receptkönyvben: 106
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

AmidaLivi

Mióta szakács: 2014.01.09.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sütőben sült sertéscomb kapros sajtmártással, fűszeres pácolt sült sertéscomb párolt zöldségekkel, sült sertéshús párolt zöldségekkel és kapros sajtszósszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

713
sertéscomb 50 dkg
rozmaring 1 tk
kakukkfű 1 tk
majoranna 1 tk
fűszerpaprika 1 tk
napraforgó olaj 5 ek
juhsajt 15 dkg
trappista sajt 10 dkg
főzőtejszín 20 ml
kapor 2 ek
burgonya 50 dkg
sárgarépa 3 közepes db
zöldborsó 25 dkg
póréhagyma 1 közepes db
ételízesítő 1 kávéskanál
víz 2 dl