r
Nosalty Logó

Sertésmájas-zöldséges frittata

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sertésmájas-zöldséges frittata
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 310 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1859 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 108 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.8 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1025.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    371 mg
  • Nátrium
    305 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    205.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2407 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    154 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    138 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2340 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    722 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    781 micro
Összesen 310 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.9 g

Zsír

  • Összesen
    112.1 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1891 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6154.2 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    221 mg
  • Kálcium
    1547 mg
  • Vas
    57 mg
  • Magnézium
    250 mg
  • Foszfor
    2226 mg
  • Nátrium
    1828 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1232.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14441 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    56 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    927 mg
  • D vitamin:
    280 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    8 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    829 micro
  • Kolin:
    951 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14038 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    4330 micro
  • β-crypt
    963 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4687 micro
Összesen 1859 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    834 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    810 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    250 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    271 micro
Összesen 108 kcal

Elkészítés

  1. Főzzük meg a burgonyát.
  2. Keverjük ki a tojásokat a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk.
  3. Dinszteljük meg a hagymát, dobjuk rá a májat, és süssük készre.
  4. Ha kész, tegyük félre egy edénybe.
  5. A serpenyőbe öntsünk olívaolajat, majd öntsük rá a tojásos keverék 1/3-át.
  6. Tegyünk rá egy réteg felkarikázott burgonyát, majd egy réteg felcsíkozott paprikát.
  7. Öntsünk egy újabb adag tojást a serpenyőbe.
  8. Tegyük bele a hagymás májat, majd a borsót.
  9. Öntsük a tetejére a maradék tojást, majd fedjük le a serpenyőt egy fedővel, és körülbelül fél óra alatt süsük készre.
  10. Tálalás előtt reszeljünk rá parmezánt.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4986
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 08.

Ajánló

Ehetünk hozzá wasabit, illetve salsa-t.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hannibal konyhaművészete még azokat is megihleti, akik egyébként irtóznak a karakterétől. Ő nem csak egyszerűen főz, sokkal inkább alkot. Ételei, terítése és nagy gonddal kiválogatott alapanyagai mind-mind egy művészi alkotás részei. Ha te is hasonlót alkotnál a konyhában, íme egy recept, amivel bárkit levehetsz a lábáról.

Címlapról ajánljuk

További cikkek