Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsó pesztós bavette

Zöldborsó pesztós bavette
Zöldborsó pesztós bavette
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (13)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Garantáltan 15 perc alatt elkészül. Különleges ízű tésztaétel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük puhára a borsót (kb. 8-10 perc), majd öblítsük le hideg vízzel. Pár szemet tegyünk félre a tálaláshoz.
  2. A borsót szórjuk késes aprítóba a többi hozzávalóval együtt, és keverjük krémesre, szükség szerint ízesítsük.
  3. A tésztát enyhén sós vízben főzzük al dente-re.
  4. A pestóval forgassuk össze a tésztát, szórjuk meg jócskán parmezánnal, és dobjunk hozzá pár szem borsót is.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 372
elküldve: 0
receptkönyvben: 125
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Judit69

Mióta szakács: 2014.11.15.
111 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
receptverseny: Pasta al dente - receptverseny a Barillával!
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsós pestos tészta, zöldpestos tészta, zöldborsós tészta pestoval

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1051
zöldborsó 20 dkg
parmezán sajt 5 dkg
olívaolaj 1 dl
mandulapehely 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 1 fél citromból nyert
bazsalikom 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tészta 25 dkg