Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösbabos kukoricaleves füstölt kolbásszal

Vörösbabos kukoricaleves füstölt kolbásszal
Vörösbabos kukoricaleves füstölt kolbásszal
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, finom, gyors és laktató leves. Én cabanossi füstölt kolbásszal készítettem a levest, de elkészíthetjük debreceni vagy más kolbásszal is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, mossuk. A hagymát apró kockákra, a paprikákat kb. 1 cm-es kockákra vágjuk. A kolbászt vékony szeletekre vágjuk.
  2. A kétféle konzervet egy szűrőbe öntjük, hideg vízzel leöblítjük, hagyjuk szűrődni.
  3. Az olajat egy fazékban felforrósítjuk, hozzáadjuk a kolbászt, és kb. 2-3 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, és üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a paprikát, az áttört fokhagymát, a sűrített paradicsomot és a paprikakrémet, és további 2-3 percig dinszteljük.
  4. Felöntjük a levessel és a paradicsommal. Sóval, borssal, ízesítjük. Felfőzzük, és lefedve kb. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a csemegekukoricát, a tarkababot és a sajtot, és további 3-5 percig főzzük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 483
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kukoricaleves, kolbászos bableves gazdagon

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

727
piros kaliforniai paprika 0.5 db
piros kaliforniai paprika 0.5 db
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
kolbász 300 g
csemegekukorica 150 g
vörösbab 240 g
napraforgó olaj 2 ek
sűrített paradicsom 2 ek
csípős paprikakrém 1 teáskanál
zöldség alaplé 500 ml
konzerv paradicsom 400 g
tömlős krémsajt 120 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint