Zöldség alaplé

Zöldségekből hús nélkül, fűszerekkel főzött leves, amit leszűrnek s alapléként használnak. Az alaplé víz helyett használható főzéshez, levesek, főzelékek készítéséhez. A zöldség alaplé általában tartalmaz sárgarépát, fehérrépát, zellert, de bármilyen zöldségből elkészíthető. Lehet benne spenótlevél, paradicsom, paprika, sóskalevél, karlábé stb.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Nátrium
320 mg
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
320 mg
szénhidrát
vitaminok
Már javában tart a böjt, és hamarosan itt a nagy sonkázások ideje, ezért egy könnyű vasárnapi ebéddel kedveskedünk nektek, hogy aztán még jobban essen a sokféle felvágott.
NosaltyKíváncsiak vagytok, hogy mely receptekért voltatok teljesen oda tavalyi? Akkor jó helyen jártok, mert összegyűjtöttük nektek a legnagyobb népszerűségnek örvendő kalácsokat! Jó sütögetést kívánunk!
NosaltyKözeleg az ünnep, ilyenkor pedig kicsit felborul az otthoni rend. Nem mindig van idő hosszasan főzni, ezért, ha idő híján vagyunk, készítsük el az alábbi gyors ebédeket. Akár készülődés/takarítás/sonkafőzés közben is működnek.
NosaltyNagyon finom, puha és szájban olvadó töltelékű süteményeket gyűjtöttünk össze nektek, amikkel sikert arathattok húsvétkor.
Ha nem állnál meg idén húsvétkor a mézes krémesnél, Fanta-szeletnél és kerek lekváros linzernél, akkor mutatjuk, miket újíts be sütifronton.
Nincsen húsvét vendégek nélkül, vendégvárás pedig nem történhet, ha hiányoznak az asztalról a sós sütemények. Jöjjön most az a 10 kedvenc, amit tavaly is több tepsivel sütöttetek.